Sunday, March 21, 2010

Karjalan palautus = Kaikkien miehitettyjen alueidemme palautuksesta erergiaa ja elinvoimaa kansakunnallemme sekä henkisesti taloudellisesti

Tämän blogin pitäjän kautta huomautus erilaisille "raiskauksien, pahoinpitelyiden, murhien ja miehitysten ymmärtäjille, kuten mm Tiina Lavoselle "Kuppasesta Karjalasta"

Kaikkien ajattelevien ihmisten energiaa tarvitaan yhteisellä asiallamme

Karjalan palautus = Kaikkien miehitettyjen alueidemme palautuksesta erergiaa ja elinvoimaa kansakunnallemme sekä henkisesti että taloudellisesti ymv:

Sotilaallisesti, taloudellisesti, historiallisesti, oikeudellisesti, kansainvälisoikeudellisesti, moraalisesti perusteita on enempi kuin neuvostoaikaiselle itseäänsyyllistävälle ja itsetuhoiselle väittämälle.

Jo tuo väite voisi että mitä me tuolla kuppasella uudellamaalla. Annetaan sekin pois Ryssälle ;) Lisää infoa http://prokarelia.net Omaansa kehtaa aina pyytää. Kansanvarallisuutemme nousuun aluepalautuksin Jäämeren maakaasu- ja öljykentistä Karjalan metsiin ja Laatokan mereemme mikä pelkästään toisi yhden ydinvomalan edestä energiaa ilman päästöjä.

Pro Seppo Lehto Free = Free occupied territories = Sotarikostuomiot kumottava = Kaikki samalle viivalle


----------------

http://karjalanpalautus.blogspot.com/


-----------------------------------

No comments: