Monday, January 23, 2023

Karjalan palautuksella pitää tarkoittaa palautusvaatimuksia esitettäessa kaikkien miehitettyjen alueidemme palautusta! Barentsinmeren maakaasu- ja öljykenttiämme unohtamatta, Kalastajasaarento, Petsamo, Salla, Kuusamo, Paanajärvi, Karjala, Laatokka ja Suomenlahden saaret aluevesineen takaisin!

Let`s kick Russian parasite regime out of all occupied territories https://Occupied-territories-back.blogspot.com
Ryssän agendaa ja tavoitteita palvelevavat viranomaisloiset poistettava virkapaikoiltaa ja korvattava oikeilla isänmaan etua ajavilla aluepalauttajilla

Karjalan palautuksella pitää tarkoittaa palautusvaatimuksia esitettäessa kaikkien miehitettyjen alueidemme palautusta! Barentsinmeren maakaasu- ja öljykenttiämme unohtamatta, Kalastajasaarento, Petsamo, Salla, Kuusamo, Paanajärvi, Karjala, Laatokka ja Suomenlahden saaret aluevesineen takaisin! 


Kansanedustajaehdokas Tampere Pirkanmaa Lehto Seppo Tietää taitaa osaa historian kansainvälisen politiikan 23.1.2023 https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com


Leopard tankit Ukrainan avuksi nyt. Seppo Lehto kansanedustajaehdokas Tampere PirkanmaaSeppo Lehto valtiomies historioitsija vaatii yhtymään Ukrainan Japanin etc Suomeakin koskeviin aluepalautusvaatimuksiin eduskuntavaaleissa 2023 eurovaaleissa 2024 https://Kansanedustajaehdokas-Tampere.blogspot.com

Europe 1877
---------------

Ohessa kansakunnallinen yhdistyksemme ohjelma myös Suomen uudeksi hallitusohjelmaksi: 

Ulkoasiainministeriön erillislausunnollaan hyväksymät tavoitteemme:

Yhdistyksen nimi:

Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.


Yhteystieto: Vapaussoturi@gmail.com
Vapaussoturi Seppo Lehto
Kansanedustajaehdokas Tampere Pirkanmaa eduskuntavaaleissa 2023 Pirkanmaalla


--------


------------

No comments: